marți, 25 decembrie 2007

A fost lansat azi, de « CRACIUN » – 2007, “CLUBUL LIDERILOR DE PRETUTINDENI”

Comunicat - MCP Press Agency

A fost lansat azi, de « CRACIUN » – 2007,

“CLUBUL LIDERILOR DE PRETUTINDENI”

Sper ca odata cu aparitia acestui club, membri sai, lideri din intreaga lume (cu cel putin 150 de membri fiecare din acestia, pe site-ul « Neogen », cu multa putere de munca, pregatire profesionala deosebita, calitati alese si dornici sa realizeze mari performante in cadrul comunitatii) sa-si aduca o contributie sporita pentru afirmarea opiniei publice, la imbunatatirea lumii, prin prezentarea unor aspecte importante ale realitatii.

« Va sosi timpul cand puterea maselor

va fi unanim recunoscuta pe intreaga planeta ! »

Personal, plecand de la acest principiu, consider ca autorii marilor realizari suntem noi cetatenii si in primul rand, liderii acestora. Deci, si reprezentantii acestui club vor fi in avangarda marilor schimbari democratice !

Din pacate, oferta de mesaje din partea liderilor este relativ saraca pe piata romaneasca de profil, daca avem in vedere pe autohtoni. In acest sens, “CLUBUL LIDERILOR DE PRETUTINDENI” va avea un rol important in societate. Nu numai institutiile guvernamentale, cele aflate in slujba cetateanului vor avea de castigat, dar si organizatiile care vin in contact cu spatiul autoritatilor publice. Totodata, este posibila si dezvoltarea unei retele mari de specialisti in relatii publice, de care societatea romaneasca are mare nevoie.

Dupa cum se stie, Statele Unite ale Americii, reprezinta tara care a avut si are o contributie decisiva in promovarea si stabilirea profilului acestei indeletniciri.

Membri care accepta sa faca parte din acest club trebuie sa aiba placerea de a lucra pentru binele comunitatii pe care o reprezinta, sa vina cu idei si solutii constructive, avand o gandire pozitiva si binenteles, incredere in propriile forte.

O astfel de organizatie interesata de insanatosirea climatului de comunicare este si

« MASS COMMUNICATION POWER », ce selecteaza permanent persoanele cu mari performante in orice sector de activitate, din tara si strainatate.

Va asteptam sa ne cunoastem, dupa ce cititi articolul din « Clubul Comunicarii Libere », postat in ziua de 24 decembrie 2007 ! {dupa 18 ani de la aparitia democratiei romanesti}.

«Anul 2008 sa va aduca numai bucurii, sanatate si mari performante !»

« Craciun Fericit si LA MULTI ANI ! »

Cei interesati de acest club pot gasi aici un indrumar mai mult decat util.

Cu stima, Ec. Mihail Georgevici.

Presedinte MASS COMMUNICATION POWER

Niciun comentariu: